cheap nfl jerseys cheap fake oakleys moncler outlet wholesale nfl jerseys cheap authentic mlb jerseys wholesale nfl jerseys china cheap jerseys christian louboutin outlet cheap authentic nhl jerseys herve leger dresses sale christian louboutin outlet tiffanys outlet cheap nfl jerseys cheap louboutins cheap nfl jerseys from china cheap wholesale jerseys cheap nfl jerseys factory wholesale nfl jerseys christian louboutin outlet cheap nfl jerseys cheap nfl us jerseys throwback jerseys cheap wholesale moncler wholesale jerseys china cheap moncler cheap fake oakleys

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Belediye İmar İncelemesi

İmar İncelemesi

Ekspertur Değerleme A.Ş. nin Değerleme değerleme  Uzmanları, ekspertiz çalışmasinda öncelikle taşınmazın imar, ruhsat ve proje durumu hakkında detaylı bir incele yapılmaktadır.

İmar incelemesi  Belediye mücavir sahalarında  bulunan taşınmazlar için Belediye İmar Müdürlüğünde, Mücavir saha dışında kalan yerlerde ise İl İmar Müdürlüğünde yapılmaktadır.

İmar incelemesi , iki aşamalı olarak sunulmaktadır. Üzerinde yapı bulunan gayrimenkuller ile üzerinde yapı bulunmayan gayrimenkuller için olmak üzere iki fazda incelenmektedir.

Üzerinde yapı bulunan gayrimenkuller için yapılan incelemede,, gayrimenkulün mevcut imar durumu ile beraberinde yapılaşmanın olduğu tarihteki imar durumu ve o tarihte gayrimenkulün yapılması için verilmiş olan yapı ruhsatı ve projesi incelenmektedir.

Bu inceleme sayesinde gayrimenkulün yapıldığı tarihte ruhsata uygun olarak yapılıp yapılmadığı, varsa projeye aykırı hususlar, verilen cezalar, yıkım kararı v.s.  öğrenilebilmektedir. Yapı ruhsatına aykırı yapılaşmalar neticesinde gayrimenkul üzerinde encümen kararları neticesinde para cezası ve yıkım kararlarının bulunması gerek kredi veren kurumlar ve gerekse yatırımcılar için oldukça önem arzetmektedir.

Üzerinde yapı bulunmayan arsa ve tarlalar için yapılan incelemede, gayrimenkulün mevcut imar durumu ile imar uygulaması yapılıp yapılmadığı, kamuya bedelli-bedelsiz terkleri olup olmadığı, tevhid zorunluluğu, yeşil alan terkleri, irtifa kısıtlamaları, çekme mesafeleri ve yaklaşma mesafeleri, askeri bölge kısıtlamaları  gibi gayrimenkulün tasarrufuna ve değerine etki edecek unsurlar belirlenmektedir.

nhl jerseys cheap real jordan shoes cheap jerseys christian louboutin outlet www.baseballjerseycheap.com