cheap nfl jerseys cheap fake oakleys moncler outlet wholesale nfl jerseys cheap authentic mlb jerseys wholesale nfl jerseys china cheap jerseys christian louboutin outlet cheap authentic nhl jerseys herve leger dresses sale christian louboutin outlet tiffanys outlet cheap nfl jerseys cheap louboutins cheap nfl jerseys from china cheap wholesale jerseys cheap nfl jerseys factory wholesale nfl jerseys christian louboutin outlet cheap nfl jerseys cheap nfl us jerseys throwback jerseys cheap wholesale moncler wholesale jerseys china cheap moncler cheap fake oakleys

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Gayrimenkul Özel Danışmanlık Hizmetleri

Özel Danışmanlık Hizmetleri

Ekspertur Gayrimenkul değerleme A.Ş. olarak müşterilerimize gerek “Tapu Danışmanlığı” ve Gerekse “Piyasa araştırması ve proje geliştirme” alanlarında özel danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Tapu Danışmanlığı:

Bilindiği üzere genç Cumhuriyetimiz büyük bir geçmişe sahip Osmanlı İmparatorluğu’nun mirası üzerinde kurulmuştur. Büyük bir coğrafyada kurulu imparatorluk mirası gayrimenkullerin tapu ve kadastral kayıtları günümüzde halen geçerli olup hak kazanma davalarında kullanılabilmektedir. Müşterilerimizin sahip olduğu eski tapular ve sorunlu tapuları için yapılabilecekler konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Sorumlu Değerleme Uzmanımız Mehmet Bozan 25 yıl Tapu ve Kadastro Başmüfettişliğinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi ve Çeşitli Üniversitelerde Gayrimenkul Mevzuatı dersi vermektedir.  “Türk Hukukunda Gayrimenkul Mevzuatı”  isimli eseri İstanbul Üniversitesi Yayınları arasında olup ders kitabı olarak okutulmaktadır.

Uzmanımız Mehmet Bozan yukarıda açıkladığımız konularda müşterilerimize danışmanlık hizmeti vermektedir.

Piyasa Araştırması ve Proje Geliştirme Danışmanlığı:

Şirketimiz müşterilerinin beklentilerine odaklanıp, gayrimenkul piyasasının özel analizlerini yapan deneyimli uzmanlara sahiptir. İster yerel ister bölgesel bir yatırımcı olun, Ekspertur Gayrimenkul Değerleme kurumsal hedeflerinize uygun bir gayrimenkul planı geliştirmenizde size yardımcı olacaktır.

  • Lokasyon seçimi- işletme operasyonları için uygun lokasyonların seçilmesi
  • Çalışma alanı önerisi- verimli ve fonksiyonel mekan tasarımı
  • En etkin ve verimli kullanım analizi ile size uygun yatırım seçeneklerinin tespiti.

nhl jerseys cheap real jordan shoes cheap jerseys christian louboutin outlet www.baseballjerseycheap.com